KlantenSpaarPas organiseert steun voor goede doelen

Veel plaatselijke verenigingen hebben het niet makkelijk. Voor de ondernemers achter de Wijkse KlantenSpaarPas is dat een reden om in actie te komen. Zij maken het nu mogelijk om met de lokale spaarpas voortaan óók te sparen voor een goed doel.

Onder het motto ‘Samen houden we Wijk vitaal’ hebben de ondernemers, gesteund door gemeente en ondernemersfonds, gezamenlijk geïnvesteerd in een ingrijpende modernisering van het spaarsysteem en in een nieuwe website, waarmee het goede-doelen-sparen mogelijk wordt. Voorts kiest het bestuur van de Stichting KlantenSpaarPas voortaan ieder jaar vier goede doelen uit, die voor dat jaar kans maken op de steun van de spaarders. Daarbij maken alle verenigingen en andere, het algemeen belang dienende organisaties binnen de gemeente kans. Voor dit jaar is gekozen voor: Wijks Vocaal, Harmonie Concordia, Voedselbank Kromme Rijn en Volleybalvereniging Bourgondië.

Spaarders kunnen vanaf nu een kwart van hun gratis verkregen spaarpunten reserveren voor een goed doel. Op de website www.klantenspaarpas.nl kunnen ze zelf instellen voor welke vereniging ze willen sparen, kunnen ze die keuze ook tussentijds wijzigen en kunnen ze precies zien hoeveel spaarpunten elke organisatie al heeft gescoord. Zo steunen de spaarders én de betrokken ondernemers het verenigingsleven in onze gemeente.

De goede doelen zelf kunnen hun leden en donateurs enthousiasmeren om zich via de website aan te melden en hen zo extra te steunen. Hoe meer er bij de aangesloten ondernemers word gekocht, des te meer geld kan er na een jaar worden uitbetaald aan de goede doelen. In deze lastige tijden vorm dat extraatje ongetwijfeld een welkome aanvulling voor de ‘clubkas’.

Reageren is niet mogelijk